Rezerviši

Poklon vaučer

Odmarajte se u brvnarama koje dišu, napravljenim od drveta i zemljanih maltera

Zeleni Zaliv je savršeno mesto za one koji žele da uspore ritam života . Napravili smo svojevrsnu vremensku kapsulu lokalne održive arhitekture sa akcentom na ekologiju , obnovljive izvore gradnje i upcycling . Brvnare u kojima gosti spavaju su stare preko 150 godina.

eko smeštaj u đerdapu,  kuće od zemljanih maltera

Iskoristite jedinstvenu priliku i provedite vreme u živim kućama od prirodnih materijala, drveta, zemlje, vode, slame i pleve. Ovde možete naći idealnu kombinaciju mira i udobnosti, gde ćete se opustiti, usporiti tempo i uživati u predivnom prirodnom okruženju. Sam kvalitet vazduha i njegova vlažnost u kućama savršeno su izbalansirani budući da brvnare izgrađene od zemljanih maltera uistinu dišu i flitriraju vazduh.

Rezerviši smeštaj

6800 RSD
10500 RSD
moderni apartmani u eko kućama zelenog zaliva

Zakup apartmana:

za jednu ili dve osobe 6800 RSD
za tri ili četiri osobe 10500 RSD

Činjenica je da čist vazduh Đerdapske klisure i nacionalnog parka čini mikroklimu Zelenog Zaliva zdravom bez prirodnih zagađivača. Iskoristite jedinstvenu priliku i provedite vreme u živim kućama od prirodnih materijala, drveta, zemlje, vode, slame i pleve.

apartman u kućama od zemljanih maltera
moderna kupatila u svakom apartmanu
udoban smeštaj u đerdapskoj klisuri
udoban apartman u đerdapu
enterijer je spoj modernog i tradicionalnog
toplina enterijera
prefinjeni dizajn detalji enterijera u apartmanima zelenog zaliva
simbolika reke u apartmanima zelenog zaliva

Eko naselje Zeleni Zaliv se sastoji od tri apartmana ukupnog kapaciteta za 12 osoba, restorana zatvorenog tipa, vinskog podruma, izlaza na reku, brodića za krstarenje Đerdapom, kajaka, sup dasaka i bicikli kao i najspektakularnijeg pogleda na Đerdapsku klisuru i vrhove planine Miroč.

enterijer po meri čoveka 21 veka
Razigranost dizajn detalja

Spoj tradicionalnog i modernog

Brvnare su ukrašene prefinjenim detaljima, koji daju poseban šarm i karakter ovom mestu. Zimi radi podno grejanje, a leti klima nije potrebna.

Ukupan kapacitet eko naselja je 3 apartmana za po četvoro ljudi u svakom apartmanu. Koncept enterijera je osmišljen da bude poput dnevne sobe koja se u par poteza pretvara u spavaću.

Svaki od tri apartmana se sastoji od donjeg nivoa i galerije – lofta. Na donjem nivou se nalazi sofa vrhunskog kvaliteta dušeka dimenzija 160×200 cm. Na galeriji se nalaze dva single kreveta dimenzija 90×200 cm, što ukupno čini kapacitet za četvoro ljudi. Način dolaženja do galerije je stepenicama koje se jednostavnim načinom spuštaju.

privatnost zagarantovana

Izaberite svoj kutak za odmor

Svaka brvnara ima svoj privatni prostor, koji je savršen za uživanje u prirodi, bilo da želite da se opustite sa knjigom ili da uživate u čaju. Imanje je dovoljno veliko da možete naći svoj skriveni kutak i uživati u prirodi.

uživajte u svom kutku u zelenom zalivu
izlazak na reku u zelenom zalivu

Neolitska arhitektura testirana 6000 godina

Sam tip arhtekture datira iz vremena Vinčanske civilizacije. Što znači da je u kontinuitetu prisutna preko 6000 godina na prostorima jugo istočne Evrope. Razlog: zdrave i dobro izolovane kuće koje se lako održavaju, prave se isključivo od lokalnih obnovljivih izvora materijala i moguće je seliti ih sa mesta na mesto.

kuća iz vinčanske kulture

Doživite