Rezerviši

Poklon vaučer

Naručivanje poklon vaučera

Poklon vaučer omogućuje vam da poklonite nezaboravno iskustvo vašim kolegama i najmilijima. Uz našu raznoliku ponudu usluga, naši gosti će imati priliku da istraže skrivene bisere Đerdapa dok se voze našim udobnim brodićem, uživaju u nesvakidašnjosti našeg smeštaja i otkriju čarobne ukuse lokalne Đerdapske kuhinje. Podarite im nezaboravno putovanje u Zelenom zalivu i stvorite uspomene koje će trajati čitavog života.

Podaci naručioca vaučera

Podaci korisnika vaučera

Naručite vaučer za:

Ovim izjavljujete da se podaci koje ste objavili u svrhu slanja informacija o rezervaciji, podnošenja posebnih ponuda, kao i lične komunikacije, mogu koristiti. Neće biti prosleđivanja podataka trećim licima. Svoj pristanak možete opozvati u bilo kom trenutku. Za više informacija pogledajte „Privatnost“.

ili pozovi 060 123 3214

Pravila korišćenja

Prilikom rezervisanja, na poklonjenu sumu može se doplatiti za duži boravak u kućici, ručak/večeru ili krstarenje Dunavom.
Vaučer je vremenski ograničen, do kraja 2023. godine.
Vaučer se ne može unovčiti.
Već izvršenu rezervaciju sa vaučerom možete otkazati u periodu do 5 dana do dana boravka u kućici. U suprotnom vaučer se tretira kao iskorišten. Imate pravo na jednu izmenu datuma, to jest otkazivanje pa ponovnu rezervaciju.
Vaučer može da iskoristi samo osoba kojoj je poklonjen.

Doživite